BOEK: OVER GELD PRAAT JE WEL

‘Beste. Investering. Ooit.’

Ontdek alle simpele tips, strategieën en psychologische trucjes, waarmee ik van 10K schuld naar 100.000 euro aan vermogen ging. Krijg ook vertrouwen, handigheid en zelfs lol in je geldzaken.

Ben jij een ZZP’er? Zelfstandige Zonder Pensioen?

Wil je wel sparen, maar lukt het gewoon niet?

Denk je ook: hypotheek, belastingen, rentes … ik zou er iets mee moeten, maar ik kan me er niet toe zetten.

Heb je al tien keer gehoord dat je moet gaan beleggen. Maar durf je domweg niet?

Dan heb ik precies voor jou dit boek geschreven: OVER GELD PRAAT JE WEL.

De grap is: ík was precies zo. Zes jaar geleden had ik geen benul van geld. Soms was het er, meestal niet. Ik dacht dat dat normaal was.

Maar dat is dus niet zo. Toen ging ik me erin verdiepen. Wat bleek, er is helemaal geen reden om dom te voelen of angstig te zijn voor geldzaken.

Met heel simpele, risicovrije middelen kan je ook flink wat spaargeld bij elkaar krijgen. Ook met een heel normaal inkomen.

En dat is wat ik deed.

En ik hoop jij nu ook.

Hoe eerder je begint, hoe beter je je straks voelt.

OVER GELD PRAAT JE WEL
Hoe word je tonnair en al het andere wat je altijd al had willen weten over je geldzaken

In het boek neem ik je stap voor stap mee op mijn reis van 10K studieschuld naar financiële vrijheid. Leer effectief besparen, slim sparen, simpel beleggen. Zie je vermogen groeien, voel geldstress verdwijnen en wordt financieel onafhankelijk.


foto: Gregor Servais

WIE BEN IK?
Mijn naam is Vincent Kouters

Ik ben geboren in 1981, studeerde Noors aan de UvA en werk sinds 2006 als journalist en freelanceschrijver, onder meer voor de Volkskrant. Daarin heb een vaste rubriek: Geld voor beginners. Met Aaf Brandt Corstius presenteer ik de podcast Over geld praat je niet.

Toen ik in 2018 ontdekte dat ik blut was, schrok ik me rot. Ik, armlastige zzp’er en totale geldleek, zocht hulp online, vond de FIRE-beweging, en ben toen mijn geldzaken op orde gaan brengen.

Om mezelf te trainen in besparen, sparen en beleggen verzon ik een doel: ik zou tonnair worden. 100.000 euro moest ik op de bank hebben staan. Het maakte me niet uit hoe, al moest ik een jaar geen kleding kopen, een tweedehands pannenlikker kopen en alle spaar- en beleggingsrekeningen van Nederland uitpluizen op zoek naar de beste investering.

En het lukte. In 2023 werd ik tonnair.

Van dit avontuur deed ik verslag in mijn nieuwsbrief, BETERING, en in de podcast OVER GELD PRAAT JE NIET.

Nu is er het boek OVER GELD PRAAT JE WEL. Waarin ik je tot in detail meeneem hoe ik het heb gedaan. Hoe ik mijn 10.000 euro schuld omzette in een ton. Hoe ik mezelf leerde besparen. Hoe ik simpel leerde beleggen. Hoe ik psychologische blokkades (Een ton is toch heel fout?) overwon.

Laat je inspireren en begin nog tijdens het lezen aan je eigen reis naar financiële vrijheid en onafhankelijkheid.


Reacties van lezers

‘Eigenlijk zou iedereen dit boek moeten lezen, dat zou een hoop financiële ellende voorkomen. Het is zeer toegankelijk geschreven en voor iedereen te begrijpen.’

‘Vincent is iemand die te begrijpen is, en die je hopelijk aan geld gaat helpen, en sowieso aan een rustiger gevoel over geld. Goud waard, lijkt me.’

Aaf Brandt Corstius

‘Geen flitsende moneymindset-tips maar een gids om slimmer je geldzaken te beheren en meer over geld praten. Een aanrader voor jong en oud. Waarschuwing: je loopt het risico geldzaken leuk te gaan vinden.’

Anne Abbenes, financieel psycholoog

‘Door jouw boek heb ik nu de 5K gehaald, nu ga ik voor de 10K! Ik heb echt genoten van het boek en ik zou het iedereen aanraden.’

Thomas de Boer

‘Door de podcast en dit boek ben ik er volledig van overtuigd dat ik, met mijn bescheiden inkomen, ook vermogen op kan bouwen. Het boek staat vol tips die je makkelijk en snel kunt toepassen.’

‘Boek leest heerlijk weg. Sinds het begin van jullie podcast heb ik mezelf het doel gesteld 50.000 euro te sparen in 5 jaar, ambitieus doel voor een alleenstaande moeder, maar ik loop nu voor op schema. Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.’

Reactie via Instagram (anoniem op verzoek)